image
Sursa foto: Profimedia

Chelsea, gata să facă schimbul verii. Pe cine vor să aducă londonezii în locul lui Romelu Lukaku

Chelsea vrea să scape cu orice preț de Romelu Lukaku (29 de ani) în această vară, iar șefii londonezilor se pare că i-au găsit o posibilă destinație pentru sezonul următor.

Albaștrii sunt în căutarea unui nou atacant, iar Tammy Abraham (25 de ani) este în capul listei lui Todd Boehly.

Se pare că și AS Roma ar dori să se despartă de atacantul englez în vară, după ce în acest sezon a reușit doar șapte goluri în 38 de meciuri jucate. Forma foarte slabă din această stagiune l-au făcut pe Abraham să intre în dizgrația lui Jose Mourinho.

Potrivit celor de la Calciomercato, colacul de salvare al fotbalistului ar putea fi chiar Chelsea, fostul său club, care are o clauză de răscumpărare de 80 de milioane de euro.

Londonezii nu ar dori să plătească întreaga sumă și încearcă să îl includă în tranzacție și pe Romelu Lukaku, fotbalist care se va întoarce în vară pe Stamford Bridge, după împrumutul la Inter.

Real Madrid caută un fotbalist de calibrul lui Karim Benzema pentru a îi crea concurență „Balonului de Aur” în atac, iar formația „Los Blancos” îl vede pe Romelu Lukaku candidatul perfect.

Potrivit celor de la Fichajes, Carlo Ancelotti este un mare fan al lui belgianului și este sigur că fotbalistul poate ajuta atacatul „Galacticilor”.

Conform sursei citate, Romelu Lukaku se află pe lista antrenorului italian de mai multă vreme.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: