image
Sursa foto: as.com

Plecarea de la Real a fost cea mai bună decizie: Starul care se felicită și acum pentru transferul carierei

Ajuns la 34 de ani și jumătate, Arjen Robben rememorează traseul carierei sale, care și-a găsit apogeul la Bayern Munchen, clubul la care joacă de un deceniu. Olandezul a spus că plecarea de la Real Madrid la clubul bavarez a fost cea mai bună decizie pe care a luat-o vreodată, chiar dacă la început a avut ceva îndoieli.

"Sunt mereu realist și știu că lumea fotbalului se schimbă în permanență. Ar fi putut fi diferit. După debutul meu la Groningen am petrecut doi ani la PSV. A fost un pas mare pentru mine, să plec de acasă la 18 ani. La 20 de ani am plecat în străinătate, la un club mare, precum Chelsea. Apoi, doi ani la Madrid și după aceea am decis să merg la Bayern.

La început am fost sceptic, nu știam dacă este decizia corectă. Acum pot spune că a fost cea mai bună decizie a carierei mele", a declarat Arjen Robben, potrivit spaniolilor de la As.

35 de milioane de euro a plătit Real Madrid în 2007 pentru transferul lui Robben de la Chelsea. Peste doi ani, l-a vândut cu 25 de milioane de euro la Bayern.

96 de meciuri și 37 de goluri are Robben la naționala mare a Olandei, pentru care a jucat din 2003 până în 2017.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: