image
Sursa foto: Profimedia

”Șeicii” au plănuit deja transferurile la Manchester United! Kylian Mbappe, în capul listei

Clubul Manchester United a fost scos la vânzare în toamna anului 2022, iar din acel moment, mai mulți miliardari s-au arătat dispuși să achiziționeze acțiunile de la familia Glazer.

În cursa pentru formația de pe Old Trafford au mai rămas fiul emirului din Qatar, Jassim bin Hamad Al-Thani, și cel mai bogat om din Marea Britanie, Jim Ratcliffe.

Arabii au înaintat oferta finală pentru Manchester United, de 5,6 miliarde de euro. Dacă va fi acceptată, va fi stabilit recordul de cea mai mare sumă plătită vreodată pentru o echipă de fotbal.

Arabii își doresc să îl transfere pe Kylian Mbappe, în cazul în care vor reuși să achiziționeze clubul Manchester United. Starul lui PSG este însă doar un nume pe lista investitorilor din Qatar.

Pe lângă Mbappe, Jassim bin Hamad al Thani vrea să îi aducă pe Old Trafford și pe Kingsley Coman (Bayern Munchen) și pe Eduardo Camavinga (Real Madrid), conform celor de la BILD.

Totuși, ”Diavolii” vor avea competiție în încercarea de a-l transfera pe Mbappe, în contextul în care căpitanul ”Cocoșului Galic” este dorit și la Real Madrid. Fotbalistul de 24 de ani are contract cu PSG până în vara anului 2024.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: