image
Sursa foto: Profimedia

Antrenorul lui Djokovic l-a avertizat pe sârb cu privire la Rafael Nadal

Rafael Nadal a suferit o accidentare gravă în urmă cu aproape nouă luni, în turul al doilea de la Australian Open 2023. De la înfrângerea categorică suferită la Melbourne, în fața lui Mackenzie McDonald, în trei seturi, 4-6, 4-6, 5-7, Rafael Nadal nu a mai disputat niciun meci oficial.

Chiar dacă Nadal nu este sigur de revenirea la primul turneu de Grand Slam al anului 2024, Australian Open, antrenorul lui Djokovic l-a avertizat pe sârb cu privire la tenismenul spaniol.

Nadal a fost accidentat aproape tot anul și a ratat turneele de Grand Slam de la Roland Garros, Wimbledon şi US Open. Nadal, câștigător a 22 de titluri de Grand Slam, speră să revină cât mai repede pe terenul de joc. Din cauza disconfortului și a accidentării sale complicate la mușchiul psoas, spaniolul a declarat că nu va grăbi revenirea.

Croatul Goran Ivanisevic, antrenorul tenismanului sârb Novak Djokovic, numărul unu mondial, consideră că Rafael Nadal, aflat în recuperare, va fi în continuare ''periculos'' în 2024, notează Agerpres.

Antrenorul lui Djokovic crede că spaniolul va participa atât la Roland Garros, cât şi la JO 2024 de la Paris, scrie L'Equipe.

În ciuda problemelor lui medicale, Ivanisevic îl vede favorit pe iberic atât la Roland Garros, cât şi la JO 2024, care vor avea loc pe zgura pariziană.

''Sunt convins că nivelul lui Nadal va fi bun, nu s-ar mai întoarce dacă nu s-ar simţi pregătit şi sunt sigur că la Roland Garros va fi periculos.

De altfel, va fi şi mai periculos anul acela, pentru ca nimeni nu a fost vreodată la fel de dominant ca Nadal la Roland Garros, şi este posibil ca în anul Olimpiadei să tindă la dubla coroana de la Paris'', a declarat Ivanisevic pentru cotidianul sportiv croat Sportske Novosti.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: