image
Sursa foto: Profimedia

Starul lui Bayern criticat de Thomas Tuchel după eliminarea din Cupa Germaniei: ”Nu ai cum să sari așa!”

Bayern Munchen a ratat șansa de a ajunge în penultimul act al Cupei Germanei, trofeu pe care l-a câștigat până acum de 20 de ori, ultima dată în sezonul 2019/2020.

Bavarezii au fost învinși de către Freiburg, scor 1-2, și au fost eliminați din sferturile de finală ale competiției

Bayern a deschis scorul prin Dayot Upamecano, în minutul 19, însă la cabine s-a intrat cu scorul de 1-1, după ce Nicolas Hofler a egalata în minutul 27.

Partida s-a decis în minutul 90+5, atunci când Jamal Musiala a comis un henț în careu, iar centralul a acordat lovitură de la 11 metri. Lucas Holer l-a învins pe Yann Sommer și a calificat-o pe Freiburg în semifinalele Cupei Germaniei.

La finalul celor 90 de minute, Thomas Tuchel s-a arătat dezamăgit de rezultatul final și de eliminarea din competiție.

O seară dureroasă pentru noi, evident că este o dezamăgire uriașă. Nu știu dacă este meritată, dar asta nu mai contează la sfârșitul zilei.

Au fost faze de joc în care am fost buni sau chiar foarte buni, dar poate ne-a lipsit prospețimea în fața porții. Nu ne-au ieșit nici pasele în ultima treime.

Acum trebuie să luăm în considerare ceea ce s-a întâmplat. Va dura ceva timp, dar trebuie să digerăm înfrângerea și să ne învățăm lecția", a spus Thomas Tuchel, citat de Fcbayern.com.

De supărarea tehnicianului neamț nu a scăpat nici Jamal Musiala, cel care făcut penalty-ul din care Freiburg s-a calificat mai departe: ”Nu ai cum să sari așa!”

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: