image
Sursa foto: Profimedia

Allegri e ”pe făraș” la Juventus, iar italienii i-au găsit înlocuitor! Antrenorul a spus ”DA”

Juventus a pierdut cu Napoli, scor 1-2, în cadrul etapei cu numărul 27 din Serie A, iar ”Bătrâna Doamnă” poate rămâne la 15 puncte distanță de Inter Milano dacă milanezii vor câștiga în fața celor de la Genoa.

Allegri s-a întors la Juventus în vara anului 2021 și are contract până în iunie 2025, dar torinezii par hotărâți să renunțe la serviciile acestuia încă din vară și i-au găsit deja înlocuitor.

Conform celor de la Foot Mercato, Thiago Motta este candidatul ideal să-l înlocuiască pe Massimiliano Allegri la sfârșitul sezonului. În acest sezon, Juventus mai are șanse reale doar la Cupa Italiei, acolo unde o va întâlni în semifinale pe Lazio.

Antrenorul italian este dispus să accepte oferta ”Bătrânei Doamne”, iar negocierile dintre cele două părți deja au început, notează aceeași sursă. Discuțiile vor continua, iar mutarea pare să prindă contur, ținând cont că înțelegerea lui Motta cu Bologna expiră în vară.

Thiago Motta a fost numit de Bologna pe banca tehnică în septembrie 2022, iar fostul jucător al Interului a făcut o treabă excelentă în Italia. În acest sezon, Bologna este surpriza plăcută din Serie A, întrucât ocupă poziția a 4-a, cu 51 de puncte obținute în 27 de etape.

În cele 31 de meciuri în care a condus-o pe Bologna în acest sezon, Motta a reușit 17 victorii, nouă egaluri și cinci înfrângeri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: