image
Sursa foto: medpark.md

Tratament inovativ pentru pietrele la rinichi cu laser Holmium, la Medpark

Centrul de Chirurgie Medpark investește în metode moderne, minim invazive de tratament, pentru a reduce traumatismul și a facilita procesul de recuperare al pacienților. Cea mai recentă inovație este laserul Holmium, cu o precizie de excepție în fragmentarea pietrelor la rinichi, fără lezarea țesuturilor adiacente și cu dureri minime.

Principiul de lucru al laserului Holmium YAG

Laserul Holmium este cea mai modernă tehnologie disponibilă la moment în tratamentul pietrelor la rinichi. Cu ajutorul luminii infraroșii, acesta fragmentează calculii de diferite dimensiuni de la nivelul rinichilor, ureterului și a vezicii urinare în particule microscopice. Ulterior, acestea sunt eliminate în mod natural din organism.

Tratamentul cu Laser Holmium reprezintă un progres semnificativ față de tehnicile tradiționale, oferind pacienților o opțiune de tratament minim invazivă, cu multiple avantaje. Procedura se realizează sub anestezie generală sau spinală și permite o vizualizare directă a pietrelor și fragmentarea lor controlată.

medpark.mdmedpark.md

Avantaje față de alte proceduri chirurgicale:

- Procedură minim invazivă, fără incizii;

- Durere postoperatorie minimă;

- Risc scăzut de complicații postoperatorii precum infecțiile sau sângerările;

- Spitalizare redusă de doar 24 de ore;

- Reduce riscul ca pietrele să se formeze din nou;

- Metoda este potrivită chiar și pentru persoanele cu condiții speciale precum sarcina, obezitatea sau tratamentele anticoagulante.

medpark.mdmedpark.md

Pentru mai multe informații despre metoda de tratament cu laserul Holmium accesează Tratament inovativ al pietrelor la rinichi

Netratate, pietrele la rinichi pot crește în dimensiune și cauza probleme de sănătate suplimentare pe termen lung, cum ar fi infecții și deteriorarea funcției renale!

Programează acum o consultație la medicul urolog Medpark la tel. (+373) 22 40 00 40, disponibil 24/7 sau fă o Programare Online pe https://my.medpark.md.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: