image
Sursa foto: Profimedia

David Beckham a auzit ce a zis soția sa Victoria și i-a întrerupt interviul: ”Spune adevărul! Fii sinceră”

David (48 de ani) și Victoria Beckham (49 de ani) sunt protagoniștii unui documentar, care a scos la iveală mai multe secrete din viața lor personală.

Cei doi s-au cunoscut la un meci de fotbal, în 1997. În 1998, David și Victoria s-au logodit, iar în 1999 s-au căsătorit. Au împreună 4 copii: Brooklyn, Romeo, Cruz, și Harper. În cadrul miniseriei respective, fostul fotbalist și soția sa au pus pe tapet atât episoade frumoase, cât și unele mai puțin fericite din viața lor.

Când a fost întrebată despre copilăria sa, Victoria Beckham a declarat că provine dintr-o familie din clasa muncitoare, moment în care David a intervenit prompt și a întrerupt-o: ”Fii sinceră!”, i-a transmis coproprietarul clubului Inter Miami partenerei sale. Apoi a urmat un dialog care a devenit viral pe rețelele sociale.

Victoria Beckham: ”Sunt sinceră”.

David Beckham: ”Spune adevărul! Cu ce mașină te ducea tatăl tău la școală?”

Victoria: ”Deci, tatăl meu...”

David: ”Nu! Un răspuns simplu. Ce mașină era?”

Victoria: ”Nu e un răspuns simplu. Depinde...”

David: ”Nu, nu, nu, nu. Ce mașină?”

Victoria: ”OK. În anii ‘80, tatăl meu avea un Rolls Royce”

David: ”Mulțumesc”

Tatăl Victoriei Beckham, Anthony Adams, a fost inginer. Acesta a deținut o afacere cu dispozitive electronice, cu ajutorul căreia și-a întreținut familia. În urmă cu câțiva ani, Victoria a povestit că era rușinată de ”statutul” familiei sale.

”Tatăl meu a muncit foarte mult și ambiția sa era să-și permită un Rolls Royce. Așa că atunci când a reușit să cumpere mașina, mă ducea în fiecare zi cu ea la școală. Eram împietrită.

Obișnuiam să-l rog să mă lase la capătul străzii. Avea și o dubiță de lucru și-l rugam să mă ducă la școală cu ea. Cum se schimbă vremurile... Astăzi mi-aș dori să merg cu un Rolls Royce”, a spus Victoria.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: