image
Sursa foto: Unian

„O provocare organizată de Kremlin”; Serviciul de Securitate al Ucrainei, despre acuzațiile „mgb”-ului de la Tiraspol

Serviciul de Securitate al Ucrainei a emis o reacție la acuzațiile liderilor nerecunoscuți de la Tiraspol, precum că ar fi pregătit un atentat la viața acestora.

„Orice declarații ale reprezentanților așa-numitului „minister al securității statului” al falsei „republici populare transnistrene” cu privire la participarea SBU la pregătirea atacului terorist trebuie receptată exclusiv ca o provocare organizată de Kremlin”, se spune în comunicatul Serviciului de Securitate al Ucrainei.

Instituția a îndemnat cetățenii să nu ia în serios declarațiile „absurde” emise de așa numitul „mgb” din Tiraspol, menționând că în spatele acestuia stă Federația Rusă care urmărește obiectivul de a escalada situația în regiune.

„Minciuna și provocările fac parte din arsenalul de arme al Federației Ruse de care aceasta face uz foarte des. Dar astăzi, toată lumea vede adevăratul chip al statului agresor și nu crede nici declarațiilor ei, nici a sateliților acesteia", se mai spune în comunicatul Serviciului de Securitate al Ucrainei

Noutăţile partenerilor

comentarii: