image
Sursa foto: libertatea.ro

Gest revoltător în plenul Parlamentului României: Deputatul PSD Florin Iordache a arătat degetul mijlociu opoziției // VIDEO

Deputatul PSD Florin Iordache a arătat degetul mijlociu opoziției, după ce plenul Camerei Deputaților din România a adoptat proiectul de lege privind aprobarea OUG 92/2018 pentru modificarea şi completarea unor acte normative în domeniul justiţiei.

Gestul lui Florin Iordache a venit în urma unui discurs în plen, în care i-a atacat pe parlamentarii USR și PNL pentru criticile pe care le-au adus la modificările legilor justiției.

Opoziția l-a aplaudat ironic după acest gest.

Întrebat de jurnaliști de gestul său, deputatul PSD Florin Iordache a afirmat că nu a fost unul obscen, ci doar a ridicat mâinile. „Vi se pare”, a spus deputatul PSD, deși imaginile surprinse de camerele televiziunilor arată clar momentul în care acesta ridică degetul mijlociu, scrie Libertatea.ro.

Toate amendamentele opoziţiei au fost respinse, iar deputaţii au adoptat ordonanţa în forma Comisiei speciale pentru legile Justiţiei.

Legea a întrunit 170 de voturi „pentru”, 92 contra și 6 abțineri. Proiectul merge la Senat, în calitate de for decizional în acest caz.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: