image
Sursa foto: ISU Vâlcea

Un bărbat de 30 de ani din R. Moldova, rănit grav în urma unui accident în România

Un bărbat de 30 de ani din Chişinău a ajuns în stare gravă la spital în urma unui accident rutier produs, miercuri, pe DN 7, în localitatea Călimăneşti, au anunţat autorităţile din Vâlcea, România.

Potrivit Poliţiei Vâlcea, autoturismul pe care îl conducea bărbatul din Republica Moldova ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, care venea din sens opus, scrie Agerpres.

"Din cercetările preliminare efectuate, s-a stabilit că un bărbat de 30 de ani din Chişinău, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Naţional 7, în oraşul Calimăneşti, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de un bărbat de 51 de ani, din localitatea Lăpuşata. În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto de 30 de ani, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale", a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Loredana Sandu.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea au precizat că bărbatul a fost preluat de către echipajele medicale în comă, alături de el fiind transportată la spital şi o femeie, martoră la accident, care a suferit un atac de panică.

Traficul a fost reluat pe ambele sensuri de mers după aproximativ o oră, timp în care poliţiştii au efectuat cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, iar pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire şi stingere a incendiilor.

Noutăţile partenerilor

comentarii: