image
Sursa foto: imdb.com

#BirdBoxChallenge face VICTIME; Filmul cu Sandra Bullock găseşte imitatori în viaţa reală

O tânără din statul american Utah a produs un accident ce putea avea consecinţe grave, pentru a participa la #BirdBoxChallenge, un joc de tip provocare pe internet. Şoferiţa de numai 17 ani a intrat cu ochii acoperiţi într-o intersecţie şi s-a ciocnit cu o altă maşină. Numeroasele încercări ale fanilor de a imita acţiunea din ultimul film al Sandrei Bullock au consecinţe din ce în ce mai periculoase.

O şoferiţă de 17 ani din statul american Utah s-a decis să răspundă provocării #BirdBoxChallenge într-o intersecţie din oraşul Layton, scrie BBC. Şi-a îndesat pălăria pe ochi şi a călcat acceleraţia. Din păcate, n-a avut norocul personajelor din filmul îndrăgit şi a intrat în plin în altă maşină. Din fericire, nici ea, nici celălalt pasager din maşină şi nici cei din vehiculul cu care s-a ciocnit nu au fost răniţi.

”Este de neiertat să faci ceva atât de periculos, nu doar pentru tine, dar şi pentru ceilalţi din trafic,” a declarat lt.Travis Lyman de la Poliţia din Layton pentru site-ul local de ştiri KSL.com. ”Nu credeam că am să ajung vreodată să sfătuiesc pe cineva să nu conducă legat la ochi.” El a precizat că tânăra va fi pusă sub acuzare pentru conducere periculoasă.

Adolescenta care a comis accidentul era una dintre miile de fani ale filmului ”Bird Box”, în care Sandra Bullock joacă rolul unei mame care încearcă să-şi salveze copiii din calea unor forţe malefice invizibile. Iar pentru asta, trebuie să coboare într-o barcă, pe un râu de munte, toţi cu ochii legaţi.

Noutăţile partenerilor

comentarii: