image
Sursa foto: Profimedia

Lovitură pentru Lewandowski! Spaniolii anunță ce plan are Barcelona cu atacantul polonez

Robert Lewandowski (34 de ani) a ajuns în vara anului 2022 la Barcelona, iar atacantul polonez a reușit să impresioneze în primul său sezon petrecut în Spania.

În această stagiune însă, Lewandowski nu a mai fost același fotbalist, motiv pentru care oficialii Barcelonei au început să privească atent situația fotbalistului. Concret, conducerea blaugrana intenționează să îi micșoreze salariul starului polonez, care câștigă în prezent 13 milioane de euro pe an, notează Sport.es.

Din următorul sezon, salariul lui Lewandowski ar urma să crească la 16 milioane de euro, potrivit contractului semnat anul trecut. Cu toate acestea, din cauza problemelor financiare, oficialii clubului vor încerca să se așeze la masa negocierilor și să îl convingă pe fotbalist să renunțe la o parte dintre drepturile sale financiare.

Salariul încasat de Robert Lewandowski în cei patru ani de contract cu Barcelona

sezonul 2022/23 - 10 milioane de euro/net

sezonul 2023/24 - 13 milioane de euro/net

sezonul 2024/25: 16 milioane de euro/net

sezonul 2025/26: 13 milioane de euro/net

Întrebat dacă se gândește să plece în Arabia Saudită, Robert Lewandowski a susținut că este departe de acest gând. De asemenea, polonezul a dat de înțeles că vrea să rămână în continuare la Barcelona.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: