John Aldridge (care împlinește 60 de ani chiar marți, în ziua meciului) a marcat 50 de goluri în 83 de meciuri pentru Liverpool în perioada 1987-1989. Acum, fostul atacant are un editorial în publicația Liverpool Echo, în care l-a făcut praf pe starul lui PSG, în principal din cauza simulărilor și exagerărilor pe care le-a avut la Cupa Mondială din Rusia, acolo unde statisticile au arătat că a petrecut aproximativ un sfert de oră pe gazon, după intrările adversarilor.

Irlandezul a avertizat echipa lui Klopp cu privire la stilul lui Neymar de a încerca să se folosească de orice tertip pentru a putea obține avantaj chiar și în moduri incorecte, prin care el consideră că brazilianul dezamăgește fotbalul.

"Liverpool trebuie să fie foarte atentă când joacă împotriva lui Neymar, pentru că pentru mine este cel mai mare trișor din fotbalul mondial. Nu îmi venea să cred, când am văzut unele simulări și teatrul pe care l-a jucat la Cupa Mondială din Rusia. E unul dintre cei mai înzestrați jucători, dar dezamăgește fotbalul cu astfel de giumbușlucuri. Atacantul de la PSG va face totul pentru a obține un avantaj necinstit pe Anfield, marți seară", a scris John Aldridge, în Liverpool Echo.

Neymar, în vârstă de 26 de ani, a marcat două goluri și a dat o pasă de gol în cele 5 meciuri jucate la Mondialul din Rusia, însă nu a fost capabil să facă mai multe pentru ca echipa sa să treacă de faza sferturilor.

Deși a fost unul dintre cei mai faultați jucători de la Cupa Mondială, cel mai scump fotbalist al planetei a fost ținta ironiilor pe rețelele de socializare.

"Joci fotbal ca o micuţă fetiţă. Dacă ai avea puţin curaj nu te-ai mai arunca şi n-ai mai plânge ca un copil", a fost una dintre criticile primite de atacant.

Neymar a suferit o accidentare la finalul lunii februarie, în meciul PSG - Marseille, şi a fost nevoit să se opereze. Fotbalistul a bifat doar două meciuri, ambele amicale, înainte de debutul la CM 2018, după ce a primit "verde" din partea medicilor.