image
Sursa foto: Profimedia

Procesul în care Cristiano Ronaldo este acuzat de viol a fost redeschis! Ce a decis femeia care îl învinovățește

Procesul în care Cristiano Ronaldo (37 de ani) este acuzat de viol de către Kathryn Mayorga (37 de ani) a fost redeschis recent.

În iunie, judecătoarea Jennifer Dorsey respinsese solicitarea de redeschidere a dosarului, motivând că avocata lui Mayorga a acționat cu rea-credință atunci când a stâns probe împotriva lui Ronaldo, pentru celebrul episod petrecut în 2009.

Acum, conform presei britanice, Mayorga a decis să conteste în instanță decizia lui Dorsey. Fotomodelul a făcut apel, iar prima înfățișare va avea loc marțea viitoare, în San Francisco.

Pe lângă viol, Mayorga îl acuză pe Ronaldo de faptul că a agresat-o. Totul s-ar fi petrecut într-o vilă din Las Vegas, în timp ce fotbalistul era în vacanță.

În 2010, Mayorga a primit suma de 375.000 de euro din partea lui Ronaldo, sub forma unui acord de confidențialitate, pe care ulterior nu l-a respectat.

CR7 nu are probleme doar în viața personală, ci și în cea sportivă. Portughezul nu a reușit să plece de la Manchester United vara aceasta, iar astfel a fost folosit atât în meciul cu Brighton, scor 1-2, cât și în cel cu Brentford, scor 0-4.

Pentru cele două prestații rușinoase ale echipei sale, Ronaldo a fost ironizat puternic pe internet, de către microbiștii care au distribuit o mulțime de meme-uri pe rețelele sociale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: