image
Sursa foto: Profimedia

Schimbare de plan: Kylian Mbappe, la Real Madrid vara aceasta! Mama fotbalistului a intervenit în negocierile cu PSG

Kylian Mbappe (24 de ani) e hotărât să rămână la PSG în perioada de mercato a verii.

Vârful vrea să încaseze un bonus de loialitate uriaș din partea PSG-ului și în vara anului 2024, de 90 de milioane de euro, iar apoi să plece la Real Madrid din postura de jucător liber de contract. Însă, mama lui, Fayza Lamari (48 de ani), fostă handbalistă de performanță, are o altă idee.

Potrivit presei spaniole, mama lui Mbappe consideră că transferul la Real Madrid poate fi făcut și vara aceasta, fără ca fiul său să piardă prea mulți bani. Lamari, care îi este și impresar lui Mbappe, i-a cerut să negocieze direct cu cei de la PSG.

Mbappe ar urma să primească 90 de milioane și vara aceasta, tot sub formă de bonus de loialitate, însă mama fotbalistului i-a cerut să scadă suma la 60, pentru a-i determina pe parizieni să ceară o sumă mai mică de transfer.

Ulterior, PSG și Real Madrid ar urma să negocieze un transfer vara aceasta, deși suma ar fi tot de nouă cifre. Rămâne de văzut dacă madrilenii vor fi convinși de planul mamei fotbalistului, mai ales că, pentru moment, aceștia preferă varianta unui transfer în 2024.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: