image
Sursa foto: Profimedia

S-a terminat! Anunțul făcut în privința lui Mohamed Salah

Antrenorul secund al lui Liverpool, Pep Lijnders, speră ca Mohamed Salah să revină pe teren în "3-4 săptămâni", un termen însă care nu i-ar permite acestuia să joace într-o eventuală finală a Cupei Africii pe Naţiuni (CAN) 2024 în cazul în care naţionala sa, Egipt, va ajunge acolo.

Finala Cupei Africii pe Naţiuni este programată pe 11 februarie.

"Are o ruptură la ischiogambieri dar sperăm ca în maxim patru săptămâni să revină", a spus Lijnders.

Selecţionerul Egiptului, Rui Victoria, a confirmat, după calificarea în optimile de finală ale Cupei Africii pe Naţiuni (CAN), că accidentarea la picior suferită de Mohamed Salah necesită o perioadă de convalescenţă mai lungă decât era prevăzut inițial.

"Mohamed Salah este accidentat, noi am aflat înainte de meci că este o accidentare de lungă durată, ceea ce am gândit din start. Dar momentul în care va reveni pe teren va fi amânat mai mult", a declarat antrenorul după remiza (2-2) cu Insulele Capului Verde.

Anterior, agentul jucătorului emisese îndoieli în privinţa sa. "Accidentarea lui Mohamed este mai serioasă decât credeam la început. El va fi indisponibil 21-28 de zile, nu doar două meciuri", a indicat Ramy Abbas pe contul de X (fost Twitter).

Mohamed Salah a revenit în Anglia pentru a-şi trata accidentarea de la un picior suferită la Cupa Africii pe Naţiuni.

"După noi examene medicale realizate lui Mohamed Salah în ultimele ore, dar şi după schimburi de opinii între staffurile medicale ale echipei naţionale şi al lui Liverpool, s-a decis ca jucătorul să se întoarcă în Anglia după meciul cu Capul Verde, pentru a fi tratat", a adăugat anunța Federația Egipteană de Fotbal.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: