image
Sursa foto: Profimedia

Reacția lui Garry Kasparov, după ce rușii au dezvăluit că Vladimir Putin a vorbit 100 de ore la telefon cu Emmanuel Macron

Garry Kasparov a avut o nouă reacție tăioasă, după ce presa rusă a calculat că Vladimir Putin și Emmanuel Macron ar fi discutat la telefon 100 de ore, în total.

Fostul campion mondial la șah este cunoscut drept un critic efervescent la adresa regimului președintelui Rusiei, Vladimri Putin.

"Dacă este adevărat, Macron va avea locuri speciale atât în cărțile de istorie, cât și în Guinness Book. Aceste apeluri și discuții despre salvarea aparențelor și înțelegeri cu Putin nu fac decât să-l convingă pe Putin, pe acoliții săi și pe poporul rus că Putin nu va pleca niciodată și că este marele șef pentru totdeauna. (...)

De fiecare dată când vorbește despre Putin, Macron spune ceva și mai rău. (...) Fiecare telefon de la Macron este un colac de salvare pentru Putin. Fiecare summit, fiecare înțelegere, îi întărește poziția și, prin urmare, războiul acesta.

Fie acest război este sfârșitul lui Putin, fie este doar un precursor al următorului său război. Occidentul a ignorat acest adevăr în urmă cu 8 ani și a făcut înțelegeri pentru conducte și a refuzat să-l izoleze pe Putin, ceea ce a dus direct la acest război genocidar în Ucraina.

Acum, împăciuitorii vor să o facă din nou. Nebunie. Macron este îngrijorat de faptul că Putin se confruntă cu înfrângerea, dar este exact ceea ce Putin și toți rușii trebuie să înfrunte înainte ca Rusia să se poată alătura lumii civilizate.

Gata cu iluziile de imperiu. Doar atunci Rusia poate fi o națiune reală, nu o fațadă pentru o organizație mafiotă și o benzinărie cu bombe nucleare", a fost reacția lui Kasparov pe rețelele sociale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: