image
Sursa foto: Profimedia

Gerard Pique, îngrijorat privind siguranța copiilor săi. Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a urmărit-o pe Shakira

După despărțirea de Gerard Pique, Shakira și cei doi copii, Milan și Sasha, s-au mutat la Miami, unde artista deține o vilă spectaculoasă.

Celebra cântăreață a vrut să plece peste Ocean pentru a avea parte de liniște. Se pare că planurile fostei partenere a lui Gerard Pique au fost stricate de un bărbat, care a venit la locuința ei în repetate rânduri.

Este vorba de Daniel John Valtier, un bărbat în vârstă de 56 de ani din El Paso (Texas), care la începutul acestui an a urmărit-o pe Shakira până la locuința acesteia. El a susținut în fața judecătorilor că este soțul artistei și din acest motiv a vrut să intre în casa.

Valtier a fost arestat pe 9 ianuarie și a primit un ordin de restricție. Inițial, i-a fost stabilită o cauțiune de 50.000 de dolari, însă aceasta a fost dublată după ce a susținut că este soțul artistei. În cele din urmă, Valtier a fost eliberat pentru că a plătit cațiunea.

Este important de precizat că înainte ca Valtier să o urmărească pe Shakira, acesta i-a trimis artistei mai multe fotografii considerate ”alarmante” pe rețelele sociale. Ulterior, Shakira a primit pachete cu sticle de vin, ciocolată și jucării la locuința sa.

În acest context, un jurnalist telemundo a relatat că Shakira a discutat cu Gerard Pique despre cele întâmplate, iar cei doi au decis să îmbunătățească securitatea locuinței din Miami pentru ca Sasha și Milan să fie în afara oricărui pericol.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: