image
Sursa foto: Profimedia

Zinedine Zidane, aproape de revenire; Clubul din Franța care ar urma să fie cumpărat de un prinț arab

Prințul Abdullah Saad Abdulaziz Al Saud ia în calcul varianta de a cumpăra clubul Olympique Marseille.

Clubul din Ligue 1 este deținut din anul 2016 de omul de afaceri american Frank McCourt. Totuși, în ultima perioadă au apărut tot mai multe zvonuri potrivit cărora Marseille va avea un nou proprietar.

Abdullah Saad Abdulaziz Al Saud a fost întrebat despre posibilitatea de a cumpăra clubul din Ligue 1. Este pentru prima dată când un membru al familiei regale din Arabia Saudită răspunde la o astfel de întrebare.

Prințul a susținut că a investi într-un club din Franța este o afacere foarte bună. În plus, Al Saud a dat de înțeles că ar vrea să facă acest pas, dar nu a precizat dacă achiziționarea se va produce prin Fondul Public de Investiții din Arabia Saudită.

De asemenea, prințul a susținut că nu știe ce discuții s-ar fi purtat între Fondul Public de Investiții din Arabia Saudită și Zinedine Zidane, dar a declarat că este posibil ca francezul să vină pe banca lui Marseille.

”Cred că este o investiție bună să investești în Franța, în OM sau Monaco. Aceste echipe au performanțe bune. Vor putea deveni campioni și vor fi mai puternici.

Știu Marsilia. La Marseille au jucat cu Djibril Cisse, Ravanelli. Este un echipă bună. Nu știu ce se întâmplă între Arabia Saudită și Zinedine Zidane în ceea ce privește Marseille, dar orice este posibil.

Zinedine Zidane este un antrenor bun și este o legendă, desigur. Este posibil, nimic nu este imposibil”, a mai spus Abdullah Saad Abdulaziz Al Saud, potrivit RMC Sport.

Canal+ din Franța a anunțat, la finalul anului trecut, că Frank McCourt, actualul proprietar al lui Marseille, urmează să încheie un acord cu Fondul Public de Investiții din Arabia Saudită în luna ianuarie pentru cumpărarea clubului.

Suma pentru care s-ar face mutarea s-ar ridica la 400 de milioane de euro. Saudiții ar fi început să creioneze un plan din punct de vedere sportiv pentru Marseille. Vor să facă totul în jurul lui Zinedine Zidane.

Antrenorul care a scris istorie la Real Madrid este așteptat la Marseille și saudiții i-au promis un buget de transferuri de 200 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: