image
Sursa foto: Telegram // Poliția de Frontieră

Peste 200 de cetățeni străini au primit refuz de intrare în R. Moldova, săptămâna trecută

210 cetățeni străini, dar și 54 de mijloace de transport au primit refuz de intrare în R. Moldova, săptămâna trecută. La „frontiera verde" și în punctele de trecere, polițiștii de frontieră au notificat 254 de încălcări și au fost aplicate amenzi în valoare de 395 000 de lei, anunță Poliția de Frontieră.

Inspectorii au documentat 260 de persoane, care au încălcat legislația frontalieră și migrațională a Republicii Moldova.

Au fost înregistrate 54 de încălcări ale regimului zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere a frontierei, 172 de contravenții privind încălcarea regulilor de circulație rutieră, de transporturi și 6 cazuri de trafic ilicit de bunuri.

Totodată, 24 de persoane au încălcat frontiera de stat sau au depășit termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova.

Au fost declanșate 289 de consemne, dintre care șapte consemne pe Interpol (persoane, documente, mașini) și 282 conform informațiilor parvenite din partea autorităților de ocrotire a normelor de drept naționale.

În punctele de trecere a frontierei, fluxul de persoane a constituit 325 900 de traversări, iar valorile traficului de mijloace de transport a prezentat un număr de 86 262 de traversări.

Noutăţile partenerilor

comentarii: