Până la dubla din sferturi cu Juventus, Bayern era victima preferată a starului de la Real Madrid. În cele 6 meciuri disputate împotriva trupei din Munchen, Cristiano Ronaldo a marcat 9 goluri, scrie digisport.ro.

În stagiunea 2011/2012, Real și Bayern s-au întâlnit într-o dublă manșă, în semifinale. În tur, Ronaldo a oferit o pasă decisivă la golul lui Ozil, iar în retur a reușit o dublă. Mai întâi a marcat din penalty, apoi a înscris după o pasă a lui Ozil. Bayern s-a calificat însă în ultimul act, după ce a trecut de trupa din capitala Spaniei la penalty-uri.

În sezonul 2013/2014 scenariul a fost asemănător, însă mai departe a mers Real Madrid. În tur, Ronaldo nu a marcat, dar în retur a reușit o dublă.

Ultima dublă dintre Real și Bayern s-a disputat chiar în stagiunea precedentă. În sferturi, Real a trecut de Bayern, iar în cele două partide Cristiano Ronaldo a reușit să înscrie de 5 ori. La Munchen, Ronaldo a reușit o dublă, iar pe Bernabeu a izbutit un hat-trick. Real Madrid s-a calificat în semifinale și a ajuns să câștige trofeul.