image
Sursa foto: Instagram

Man. United l-a scos din lot pe Greenwood, ajuns în arest pentru viol şi alte violenţe asupra iubitei sale

Internaţionalul englez Mason Greenwood (20 ani), atacantul echipei de fotbal Manchester United, a fost arestat duminică, după ce prietena lui l-a acuzat de viol şi agresiune.

Grenwood este unul dintre puştii teribili ai noii generaţii din fotbalul britanic. În septembrie 2020, el şi Foden au fost excluşi din lotul Angliei după ce într-o deplasare au dus două femei în cantonament.

Poliţia din Manchester a precizat că a fost informată în legătură cu "imaginile şi videoclipurile de pe reţelele de socializare, postate de o femeie care raportează incidente de violenţă fizică".

"Putem confirma că un bărbat în vârstă de 20 ani a fost arestat ulterior sub suspiciunea de viol şi agresiune", a subliniat poliţia.

Fotbalistul a rămas în arest pentru audieri, iar ancheta este în curs de desfăşurare.

Clubul Manchester United a anunţat că, deocamdată, jucătorul nu va reveni la antrenamente sau lameciuri.

Gruparea de pe Old Trafford a precizat că "nu acceptă violenţa de niciun fel" şi a fost informată în legătură cu acuzaţiile de pe reţelele de socializare, dar nu va face niciun comentariu până când "faptele nu vor fi stabilite".

Mason Greenwood, care nu a răspuns în mod public la acuzaţiile care i-au fost aduse, a debutat la prima echipă a lui Manchester United în martie 2019, iar anul trecut, în februarie, a semnat un contract pe patru ani cu clubul englez, la academia căruia s-a format ca jucător.

Harriet Robson a publicat mai multe imagini pe rețelele de socializare, dar și un clip video în care este plină de sânge.

Iubita lui Greenwood susține că a fost bătută cu bestialitate de către fotbalist. În imaginile publicate pe Instagram, care au fost ulterior șterse, se pot vedea vânătăi pe corpul lui Harriet Robson.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: