image
Sursa foto: Profimedia

Radu Albot e în optimi la Țiriac Open și are planuri mari la București: ”Vreau să ajung în finală!”

Radu Albot (34 de ani, 139 ATP) s-a calificat în optimile turneului Țiriac Open 250 de la București după ce l-a învins pe Aleksandar Kovacevic (25 de ani, 97 ATP) cu scorul de 7-6, 4-6, 6-1.

După accederea în optimile de finală de la Țiriac Open 250, tenismenul din Republica Moldova îl va înfrunta pe Joao Fonseca (17 ani, 276 ATP).

”A fost foarte greu. Am câștigat al treilea meci în 3 zile (n.r. Radu Albot este un jucător venit din calificări). Sunt bucuros că am putut să câștig 3 meciuri. E destul de greu din punct de vedere fizic. Mă bucur că sunt în turul următor.

Am mulți susținători din Republica Moldova. Familia și prietenii sunt aici și mă simt ca acasă. Abia aștept să joc pe terenul central. Sper vină mulți fani la meciul cu Joao Fonseca.

Turneul e prima dată când se desfășoară aici (n.r. la Baza Sportivă Năstase/Marica). Data trecută, în urmă cu opt ani, s-a jucat în altă parte acest Open. E destul de spațios. Nu am jucat până acum pe terenul central, dar pot să spun că îmi place.

Nu știu cum joacă Fonseca. Trebuie să fiu atent și să nu îi dau multe șanse să atace (n.r. despre meciul următor cu Joao Fonseca). Vreau să iau meci cu meci și mă concentrez doar pe meciul următor. Dar vreau să ajung în finală!”, a declarat Radu Albot, scrie Digi Sport.

Două ore și 37 de minute a durat confruntarea dintre Radu Albot și Aleksandar Kovacevic. Turneul Țiriac Open 250 este dotat cu premii în valoare totală de 580.000 de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: