image
Sursa foto: Facebook

Spânu: Îl dau în judecată pe Ceban pentru minciunile halucinante; Va mătura Primăria timp de un an

Ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu, a anunțat că îl acționează în judecată pe primarul capitalei, Ion Ceban, pentru „minciunile grave spuse deliberat, cu intenția de a destabiliza situația în țară”. Asta după ce primarul a făcut mai multe declarații în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV în care l-a acuzat pe Spânu că ar avea anumite interese de corupție.

„Minciunile halucinante aruncate de primarul Ceban în adresa mea confirmă că pe Ceban îl doare-n cot de problemele orașului și că unicul lui scop este să servească interesele unui stat autoritar. Tot ce vrea el este să provoace neîncredere, haos și dezbinare între cetățenii Republicii Moldova, chiar dacă asta înseamnă să-și trădeze propria țară”, a declarat Andrei Spânu.

„După dezvăluirile din ultimele zile precum că Ceban, alături de Șor, Dodon și alți corupți, primește finanțare și are legături cu serviciile secrete rusești, primarul își dă arama pe față și redevine politicianul agresiv și mincinos de odinioară. Problemele Chișinăului sunt lăsate deoparte, iar primarul revine la ocupația lui preferată – să mintă cu nerușinare”, a mai spus vicepremierul.

”Îl dau în judecată pe Ceban pentru minciunile grave spuse deliberat, cu intenția de a destabiliza situația în țară. Cererea de chemare în judecată se pregătește deja, iar Primarul va fi obligat să măture Primăria timp de 1 an după pierderea procesului. Va face astfel, în sfârșit, un lucru bun pentru oraș, fără ca asta să aibă un interes politic ascuns”, a punctat Spânu.

„Eu cred că Spînu, împreună cu Ceban (n.r: Vadim Ceban, șeful Moldovagaz) și anumiți factori de la Gazprom au înțelegeri. Mai mult decât atât, ne fură pe noi toți, nu doar locuitorii municipiului, dar și ai țării. Dacă ne întoarcem cu un an în urmă când s-a făcut acea vâlvă că nu este suficient gaz, vreau să știți că avem dovada și o vom prezenta, pentru că deja am fost amenințat că dacă fac publice aceste date, atunci s-ar putea să mi se întâmple ceva”, a declarat Ion Ceban în cadrul emisiunii Secretele Puterii de la Jurnal TV.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: