image
Sursa foto: Profimedia/Getty Images

Un fost coleg de națională nu a avut milă de Dani Alves și Robinho, după ce au fost condamnați la închisoare

Cazurile de viol ale lui Dani Alves și Robinho au devenit o adevărată problemă națională în Brazilia, iar mai mulți colegi și-au dat cu părere referitor la acțiunile celor doi.

Cea mai dură reacție a venit de la Felipe Melo (40 de ani), fundașul central al celor de la Fluminense, care a adunat, de-a lungul timpului, 22 de selecții la echipa națională.

Felipe Melo a coincis cu Dani Alves și Robinho la echipa națională a Braziliei, dar chiar și așa, nu a avut milă de colegii săi și a condamnat, pe bună dreptate, acțiunile celor doi.

Felipe Melo a punctat asupra faptului că aceste gesturi nu trebuie acceptate și că amândoi trebuie să plătească cu vârf și îndesat. Brazilianul a înaintat ideea că și el are o fetiță, iar dacă copilul său ar fi fost victima lui Dani Alves sau Robinho, Melo ar fi recurs la măsuri extreme.

”Am o fiică de 15 ani. Dacă ar fi făcut acest lucru cu fiica mea, nu cred că aș fi fost aici să vă dau acest interviu. Trebuie să respectăm ființele umane, trebuie să respectăm femeile, trebuie să respectăm bărbații. Trebuie să plătească pentru ce au făcut. Acest lucru este foarte grav”, a afirmat Felipe Melo, citat de Marca.

Robinho (40 de ani) a fost condamnat definitiv la 9 ani de închisoare în Italia, pentru un viol în grup asupra unei tinere, petrecut în Milano.

De atunci, fostul atacant nu a petrecut nicio zi în închisoare, deoarece Brazilia nu a dorit să îl extrădeze și, în toți acești ani, a contestat sentința pe toate căile de atac posibile. Robinho a pierdut de fiecare dată, iar recent conaționalii săi au decis că trebuie să își înceapă perioada de detenție.

Potrivit presei sud-americane, Robinho a fost arestat săptămâna aceasta și condus de autorități la celebrul penitenciar"Jose Augusto Cesar Salgado", supranumit "Închisoarea vedetelor", datorită condițiilor superioare.

Închisoarea are regim deschis și semideschis și este celebră în Brazilia datorită faptului că, de obicei, persoanele publice condamnate își săvârșesc aici pedeapsa.

Condițiile de detenție sunt mult mai bune decât în alte penitenciare, de la mărimea celulelor, până la calitatea mâncării și chiar accesul la muzică, jocuri de societate sau turnee de fotbal.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: