”Real Madrid îl iubește pe Salah și cu toții am văzut evoluțiile slabe din acest an ale lui Gareth Bale și Karim Benzema, în sistemul 4-4-2. Mi-a fost frică că nu va reuși la Liverpool, dar cred că e pregătit să treacă la următorul nivel. Real Madrid s-ar putea folosi de calitățile lui”, a spus Mido, într-un interviu acordat pentru King Fut.

La începutul acestei luni, presa din Spania a anunțat că Salah (25 de ani) e prioritatea numărul unu la Real Madrid, club care ar urma să se despartă de Gareth Bale, în această vară.

Conform informaţiilor publicate da Daily Star, Liverpool l-a cotat la cel puţin 180 de milioane de euro pe Salah, iar o parte din acești bani ar veni după transferul lui Bale, dorit încă de anul trecut de Jose Mourinho, la Manchester United.

40 de goluri și-a trecut în cont atacantul în tricoul ”cormoranilor”, în cele 45 de meciuri disputate în toate competițiile acestui sezon. De asemenea, el a pasat decisiv în 13 rânduri.

Liverpool are parte de o campanie foarte reușită. Echipa lui Jurgen Klopp e calificată în semifinalele UEFA Champions League, unde va întâlni Roma. În Premier League, e pe locul 3, la un singur punct echipa de pe locul 2, Man. United, dar și cu un meci mai puțin disputat. Manchester City a câștigat duminică titlul de campioană, cu cinci etape rămase de jucat.