image
Sursa foto: Profimedia

Back in business! Sergio Ramos a luat o decizie importantă în cariera sa

Sergio Ramos (37 de ani), fundașul central al Sevillei, a anunțat la începutul anului că vrea să se retragă de la echipa națională.

Însă, la mai puțin de un an distanță, se pare că stoperul spaniol al andaluzilor a revenit la sentimente mai bune.

Într-un interviu acordat spaniolilor de la Marca, Sergio Ramos a mărturisit că nu ar refuza o eventuală convocare la echipa națională a Spaniei, venită din partea selecționerului Luis de la Fuente (62 de ani). Însă, stoperul a susținut că, pentru a fi chemat în lotul „Furiei Roja”, trebuie să muncească și să se mențină într-o formă sportivă optimă.

De asemenea, Ramos a precizat că va da tot ceea ce are mai bun pentru a o ajuta pe Sevilla să-și îndeplinească obiectivele în acest sezon.

"Toată lumea știe cât de încântat aș fi să revin la echipa națională, dar nu depinde de mine. Ceea ce depinde de mine este să dau tot ce e mai bun și să arăt cea mai bună versiune a mea. Alții sunt cei care decid asta, dar continui cu speranță.

Voi da totul pentru echipa mea, Sevilla. Puțin câte puțin acumulez minute și mă simt din ce în ce mai bine", a declarat Sergio Ramos, citat de Marca.

Până acum, Sergio Ramos a strâns 180 de selecții la naționala Spaniei, formație pentru care a marcat și 23 de goluri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: