image
Sursa foto: presdinte.md

Maia Sandu a discutat cu reprezentanții minorităților etnice despre referendumul de aderare a Moldovei la UE

Președinta Maia Sandu s-a întâlnit astăzi cu reprezentanții minorităților etnice cu care a abordat subiectul organizării referendumului privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană.

Șefa statului a subliniat că aderarea la Uniunea Europeană aduce o serie de beneficii pentru fiecare cetățean în parte, indiferent de apartenența etnică.

Președinta a precizat că UE pune un accent puternic pe protecția drepturilor minorităților și pe promovarea diversității culturale, precum și oferă asistență financiară pentru susținerea și dezvoltarea comunităților care includ minorități etnice.

Totodată, Președinta Maia Sandu a îndemnat pe cei prezenți să susțină și să promoveze parcursul european al Republicii Moldova în comunitățile din care fac parte.

Șefa statului a subliniat că aderarea la Uniunea Europeană înseamnă pace, mai multe investiții în infrastructură, educație și proiecte de dezvoltare locală, ceea ce duce la îmbunătățirea nivelului de viață pentru toți cetățenii Republicii Moldova.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: