image
Sursa foto: Bild

Neuer revine pe teren după 8 luni de absență: E convocat pentru finala Cupei Germaniei

Portarul Manuel Neuer a fost convocat în lotul lui Bayern Munchen, după 8 luni de absenţă din cauza unei leziuni la picior, în vederea finalei cu Eintracht Frankfurt din Cupa Germaniei.

În această săptămână, Neuer a efectuat un antrenament complet cu Bayern Munchen, dar la meciul de sâmbătă de la Berlin ar putea fi rezerva lui Sven Ullreich.

Neuer a fost convocat în lotul provizoriu al Germaniei pentru CM 2018, în care apar patru portari. Selecţionerul Joachim Loew va trebui să decidă pe care din cei patru portari, Marc Andre ter Stegen (Barcelona), Bernd Leno (Bayer Leverkusen), Kevin Trapp (PSG) şi Manuel Neuer (Bayern Munchen), va conta la turneul final din Rusia. Dacă va fi preferat Neuer, Loew va renunţa cel mai probabil la Leno şi Trapp.

Manuel Neuer s-a accidentat la un antrenament, în septembrie 2017, înaintea unei partide de campionat cu Schalke, iar verdictul medicilor a fost dur: fractură de os metatarsian, la piciorul stâng. Neuer (32 de ani) revenise pe teren în august, după ce în aprilie suferise o fractură similară la același picior.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: