image
Sursa foto: Profimedia

”S-a rupt blestemul”! Super veste primită de Carlo Ancelotti înainte de partida cu Girona

Înaintea partidei cu Girona, Real Madrid se confruntă cu mai multe probleme de efectiv.

De altfel, cu câteva zile înaintea fluierului de start al acestui meci, care se poate dovedi unul decisiv în privința câștigării titlului de campioană în La Liga în acest sezon, în presa iberică s-a vorbit de faptul că ”los blancos” ar putea chiar să nu aibă niciun fundaș central apt pentru duelul cu Girona.

Însă, potrivit ultimelor informații din Spania, acest scenariu sumbru are șanse mici să se concretizeze.

Potrivit jurnalistului Carlos Rodriguez, Antonio Rudiger (30 de ani) a participat la antrenamentul lui Real Madrid din cursul zilei de joi (8 februarie). De asemenea, sursa citată anterior că fundașul central german are șanse importante să fie apt din punct de vedere fizic și să joace pentru ”los blancos” în partida cu Girona.

Rudiger a acuzat mai multe probleme medicale, în urma unui duel pe care fundașul central l-a avut cu Mason Greenwood în victoria Realului cu Getafe, scor 2-0. De altfel, în urma acestei lovituri, germanul a absentat din lotul ”los blancos” în derby-ul cu Atletico Madrid (încheiat cu scorul de 1-1).

Însă, chiar dacă Rudiger va putea juca în meciul cu Girona, germanul nu va putea face pereche în axul defensivei cu un alt fundaș central de meserie, deoarece ceilalți stoperi din lotul ”los blancos” vor fi incerți (Eder Militao, David Alaba și Nacho Fernandez).

Înainte de a suferi această accidentare, Antonio Rudiger a fost un titular incontestabil în axul central al lui Real Madrid în acest sezon. Astfel, stoperul german a evoluat în 30 de partide pentru ”Galactici” în toate competițiile, a marcat două goluri și a furnizat o pasă decisivă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: