image
Sursa foto: Getty Images

Revoluţie la Barcelona: Valverde, ca şi dat afară, îl urmează o serie de vedete; Cine e favorit să preia banca tehnică

Boardul Barcelonei pregăteşte o adevărată revoluţie pentru la vară. Soarta lui Valverde dar şi a unor jucători e în mare pericol.

Barcelona e la un punct de răscruce. După ce anul trecut catalanii au pierdut calificarea în semifinale după ce a învins cu 4-1, pe Camp Nou, pe Roma, istoria s-a repetat. De această dată, Messi&Co au fost umiliţi pe Anfield, scor 4-0, după ce învinseseră cu 3-0 în tur.

Valverde e ca şi demis de la Barcelona, notează Mundo Deportivo, care scrie şi că fotbalişti precum Coutinho, Rakitic, Alba, Busquets sau Suarez nu sunt siguri că vor continua pe Camp Nou. Marile pariuri sunt Griezmann şi De Ligt, însă până la a se ajunge la un acord privind transferurile, bookmakerii au întocmit deja lista de posibili succesori ai antrenorului.

Favorit să îi ia locul lui Valverde este Massimiliano Allegri, care nu mai e în relaţii excelente cu oficialii lui Juve. Pe locul doi pe listă e Erik Ten Hag, care a scris istorie cu Axaj, ducând-o la câteva minute de calificarea în finala Ligii. Aducerea olandezului ar fi o oportunitate în plus pentru transferul lui De Ligt.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: