image
Sursa foto: Telegram // Poliția RM

Un nou „protest” marca Șor: Mai mulți minori, conduși la Inspectoratul de Poliție; Un bărbat, depistat cu un cuțit // FOTO

Partidul Politic „ȘOR” organizează astăzi o nouă manifestație, la Parlament. Mai mulți „protestatari” minori au fost deja conduși la Inspectoratul de Poliție pentru identificare.

„Mai mulți minori care au venit la protest au fost conduși la Inspectoratul de Poliție pentru identificare. Reiterăm pentru organizatori să nu admită participarea la întruniri a minorilor, fără însoțitor”, transmite Poliția.

Totodată, oamenii legii au reținut un bărbat de 37 de ani, care avea asupra lui un cuțit.

Telegram // Poliția RMTelegram // Poliția RM

„Amintim participanților la întrunire că Poliția nu va admite acțiuni care pun în pericol ordinea și securitatea publică. În context, vă amintim că nu tolerăm ca participanții să dețină obiecte interzise, periculoase pentru viața și sănătatea persoanelor. Solicităm repetat să țineți cont de cerințele legale ale oamenilor legii”, transmite Poliția.

Potrivit organizatorilor, scopul „protestului” de astăzi este „susținerea proiectului de lege privind achitarea facturilor pentru lunile de iarnă”.

Vezi și: Șor își adună iar susținătorii în centrul capitalei; Oficios de la Moscova: „Poliția încalcă dreptul la libera întrunire”

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: