image
Sursa foto: Profimedia

Lui Antonio Conte i s-au acceptat toate cerințele, dar italianul a dat un răspuns neașteptat

Napoli a încercat din nou să-l angajeze pe Antonio Conte (54 de ani), dar nici de această dată nu a avut succes.

După negocierile eșuate din vară, după plecarea lui Luciano Spalletti și înainte de instalarea lui Rudi Garcia, și discuțiile fără concluzie pozitivă pentru club din noiembrie, după demitarea francezului și înainte de angajarea lui Walter Mazzari, Napoli l-a contactat iar pe Antonio Conte.

De această dată, Aurelio De Laurentiis, patronul lui Napoli, i-a spus lui Antonio Conte că-i acceptă toate condițiile: contract pe trei ani, salariu anual de opt milioane de euro, angajarea unui director sportiv ales de italian și un buget generos pentru transferuri în ianuarie.

Patronul lui Napoli era sigur că ”obsesia sa” de a-l aduce pe Antonio Conte se va materializa cu o colaborare începând cu această iarnă, doar că Antonio Conte a refuzat oferta, scrie Footmercato.

Antonio Conte și-ar fi explicat alegerea prin faptul că nu vrea să preia o echipă în timpul campionatului.

Napoli a surprins pe toată lumea sezonul trecut și a câștigat titlul, sub comanda lui Luciano Spalletti, care, însă, a decis să plece după finalul campionatului.

Înlocuitor a fost Rudi Garcia, care nici nu a reușit să se apropie de rezultatele din sezonul trecut și a fost dat afară în noiembrie. Înlocuitorul ales a fost surprinzător, Walter Mazzarri, doar că echipa nu și-a revenit, așa cum spera Aurelio De Laurentiis, ba chiar are rezultate mai proaste și a ajuns pe locul nouă în Serie A.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: