image
Sursa foto: Profimedia

Au ajuns pe ultimul loc în Olanda! Ajax, înfrângere usturătoare în derby-ul cu PSV

Ajax Amsterdam a pierdut, cu scorul de 2-5, în deplasare, în fața celor de la PSV Eindhoven, în etapa a 10-a din Eredivisie.

În urma acestei înfrângeri, ”Lăncierii” au ajuns pe ultimul loc în clasamentul primei ligi din Olanda, cu doar 5 puncte obținute după primele 8 runde.

"Lăncierii" au condus cu 2-1 la pauză, prin golurile marcate de Branco van den Boomen (minutul 10) şi Brian Brobbey (minutul 40), însă Eindhoven, care a punctat la rândul ei în prima repriză prin Hirving Lozano (minutul 20), s-a dezlănţuit în partea a doua a jocului, marcând de trei ori într-un interval de unsprezece minute, prin Luuk de Jong (minutul 49), Ismael Saibari (52) şi Hirving Lozano (minutul 60), mexicanul reuşind apoi tripla în minutul 72, scrie Agerpres.

Cu doar cinci puncte acumulate (o victorie, două egaluri şi 5 înfrângeri), Ajax a ajuns ”lanternă roşie" în Eredivisie, la două lungimi de penultima clasată, FC Utrecht, însă gruparea din Amsterdam are două meciuri mai puţin disputate.

De altfel, din cauza rezultatelor modeste înregistrate în acest început de campionat, oficialii ”Lăncierilor” au decis să-l demită pe Maurice Steijn (49 ani) și să-l instaleze, cel puțin pentru o perioadă, pe Hedwiges Maduro (38 ani).

Însă, și sub comanda noului tehnician, Ajax a continuat seria înfrângerilor și a pierdut, scor 0-2, în deplasare, cu Brighton (în grupa de Conference League) și a cedat, scor 2-5, în deplasare, în derby-ul cu PSV Eindhoven (Eredivisie).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: