image
Sursa foto: Profimedia

Aroganța făcută de Klopp, înainte ca Liverpool să fie umilită de Atalanta

Liverpool a fost învinsă fără drept de Atalanta pe Anfield, scor 0-3, în sferturile de finală UEFA Europa League, iar italienii au luat o opțiune serioasă pentru calificarea în semifinalele competiției.

Klopp poate să-și ia adio de la încă o competiție, după ce a fost eliminat și din Cupa Angliei de către Manchester United, la capătul unui meci dramatic. În acest sezon, Liverpool a cucerit Cupa Ligii Angliei după o finală cu Chelsea, iar în campionat este pe locul doi, la egalitate de puncte cu Arsenal.

Jurgen Klopp a anunțat că va pleca la sfârșitul sezonului de la Liverpool, după 9 ani petrecuți pe Anfield. Chiar dacă a anunțat că își va lua un an de pauză după plecarea din Anglia, neamțul a fost întrebat de mai multe ori despre viitoarea sa echipă.

Înainte de duelul cu Atalanta, neamțul a fost chestionat în legătură cu experiența pe banca tehnică a unei echipe din Italia, iar Klopp a făcut o aroganță, care l-a costat scump.

”Să antrenez în Serie A? Singurul lucru pe care îl știu despre Italia este mâncarea”, a răspuns ironic Klopp, înaintea ca Liverpool să fie bătută de Atalanta.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: