image
Sursa foto: Profimedia

Diego Simeone ar putea fi demis de la Atletico Madrid! Doi antrenori sunt favoriți să-i ia locul

Atletico Madrid are cinci meciuri la rând fără victorie în toate competițiile, iar atmosfera este una tensionată la gruparea de pe Wanda Metropolitano, care ocupă locul 6 în Spania.

Eliminarea din cupele europene, încă din faza grupelor, dar și parcursul modest din La Liga îi pot aduce lui Diego Simeone demiterea de la Atletico Madrid, după 11 ani. Potrivit jurnalistului Nicolo Schira, oficialii clubului urmează să îi decidă viitorul tehnicianului în următoarele săptămâni și nu este exclus ca acesta să fie dat afară.

În locul lui Simone, Atletico Madrid îi are în vedere pe Luis Enrique, actualul selecționer al Spaniei, dar și pe Mauricio Pochettino, liber de contract după despărțirea de PSG, din vară.

Acest anunț vine la doar două săptămâni după ce oficialii clubului anunțau ferm că Diego Simeone nu va pleca de la echipă.

"Nu vom face nicio schimbare drastică pe bancă după eșecul din Champions League. Este pentru prima dată în ultimii 10 ani când eșuăm. Vom încerca să ne batem la campionat", a fost anunțul conducerii lui Atletico, potrivit COPE.

La începutul acestui an, L’Equipe a dezvăluit și podiumul celor mai bine plătiți antrenori ai lumii. Pe primul loc nu se află Pep Guardiola (51 de ani) sau Jurgen Klopp (54 de ani), ci Diego Simeone (51 de ani), care câștigă aproape cât ceilalți doi la un loc!

Potrivit sursei, argentinianul care o antrenează pe Atletico Madrid din 2011 câștigă un salariu brut de aproape 40 de milioane de euro pe an. Pe locul 2 este Guardiola, pe banca lui Manchester City din 2016, care încasează anual aproximativ 22,7 milioane de euro brut.

Podiumul este completat de Klopp, care o pregătește pe Liverpool din 2015. Neamțul are un venit de 17,9 milioane de euro brut în fiecare an.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: