image
Sursa foto: Profimedia

Manchester United, gata „să pună banii jos” pentru 3 fotbaliști prezenți la Mondial! Pe cine vrea Erik ten Hag

Manchester United ocupă locul 5 în momentul de față în Premier League, însă "Diavolii" speră să arate o altă față după campania de transferuri din această iarnă.

Prima decizie luată de oficialii celor de la Manchester United în această iarnă a fost rezilierea contractului lui Cristiano Ronaldo, care nu a plecat în cele mai bune condiții de pe Old Trafford. Trupa lui Ten Hag vrea să puncteze însă și la capitolul sosiri, iar englezii de la The Sun anunță care sunt cele trei transferuri pregătite de "Diavoli" în următoarea perioadă.

Concret, Manchester United vrea să aducă trei fotbaliști care au fost prezenți la Cupa Mondială din Qatar. Conducerea clubului este dispusă să ofere nu mai puțin de 200 de milioane de euro pentru Goncalo Ramos (Benfica), Cody Gakpo (PSV Eindhoven) și Christian Pulisic (Chelsea).

Au existat mai multe episoade ”aprinse” între Ronaldo și ten Hag, în prima parte a sezonului: a fost exclus din lot; în alte partide a fost rezervă și a prins puține minute sau deloc; au existat și dueluri în care lusitanul a fost titular, dar s-a aflat primii jucători înlocuiți.

Decizii cu care fotbalistul nu a fost de acord, fiind obișnuit să fie mereu ”vioara întâi”. Încet, dar sigur, relația dintre Ronaldo și ten Hag s-a răcit, chiar dacă tehnicianul neagă acest lucru.

Nu și Ronaldo. Portughezul a povestit în interviul acordat jurnalistului Piers Morgan faptul că nu are motive să-l respecte pe Erik ten Hag, deoarece nici olandezul nu-l respecta.

”Am vrut ca Ronaldo să rămână la club din prima clipă. El a vrut să plece - dar înainte de interviu nu mi-a spus niciodată nimic. În vară, Cristiano a zis: `Îți spun peste șapte zile dacă vreau să rămân`. Apoi s-a întors și a spus: `Vreau să rămân`.

Acum, privim spre viitor. Mergem mai departe. Vrem un nou viitor pentru Manchester United, iar Ronaldo nu a vrut să facă parte din el. Simt o conexiune cu fanii. Vrem să continuăm acest proces și să fim uniți”, a declarat Erik ten Hag, conform bbc.com.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: