image
Sursa foto: Getty Images

E plătit pentru asta: Averea lui McGregor e uriașă, dar irlandezul nu cheltuie niciun euro pe haine și mașini

Connor McGregor are o avere estimată la peste 85 de milioane de euro. Pare greu de înțeles în condițiile în care irlandezul este cunoscut drept unul dintre cei mai extravaganți sportivi de pe planetă. Conform antrenorului și prietenului său, John Kavanagh, irlandezul nu este nevoit să cheltuie prea mulți bani din câștigurile sale: "Poate este ciudat, dar nu este nevoit să cheltuiască prea mulți bani".

Așadar, fie că vorbim despre mașinile sale, Ferrari, Lamborghini sau Rolls Royce, despre cele mai strălucitoare costume sau despre bijuteriile masive din aur, McGregor nu a dat un ban pe toate aceste bunuri!

"E la fel de competitiv, acum, cu afacerea lui, cu whisky-ul său, așa cum este și cu luptele sale.

Sună ciudat, dar nu cheltuiește prea mult bani. Tot ce poartă el este plătit să poarte, tot ceea ce conduce el i se dă. Pe la restaurante nu prea merge, își face acasă de mâncare. Pe lânga asta, stă într-o casă destul de modestă și nu are treabă cu jocurile de noroc.", a dezvăluit John Havanagh.

Concret, Conor a ajuns să câștige jumătate de milion de dolari pe lună din sponsorizări și din posturi pe rețelele de socializare. Acesta are contracte cu mai multe firme însă are și propriile sale afaceri, având un brand de wiskey, pe care l-a lansat chiar la meciul cu Mayweather, dar și o linie de costume personalizate.

Cu toate astea, pentru că notorietatea sa este foarte mare, luptătorul primește haine gratis de la mari case de modă, sau designeri care țin neapărat să își facă reclamă prin intermediul vedetei din UFC.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: