image
Sursa foto: Profimedia

Finalul unei ere: Luka Modric pleacă de la Real Madrid, după 12 ani! Unde poate ajunge

Luka Modric (38 de ani) va pleca de la Real Madrid la finalul sezonului, când se vor împlini 14 ani de la transferul în capitala Spaniei.

Mijlocașul central croat, câștigătorul Balonului de Aur din 2018, mai are contract cu Real Madrid până la finalul sezonului și clubul spaniol a decis deja că nu-i va oferi o prelungire, scrie Sport.es.

Nici Luka Modric nu își dorește să continue la Real Madrid, din cauza minutelor puține pe care le-a primit pe parcursul acestui sezon.

Fotbalistul croat vrea în continuare să joace, chiar dacă a ajuns la 38 de ani, și nu se mulțumește cu statutul pe care îl are la Real Madrid.

Drept urmare, Luka Modric va căuta în vară să meargă la o echipă care să-i ofere un statut de titular, iar cea mai probabilă destinație este Arabia Saudită.

Pentru Luka Modric a existat interes din Arabia Saudită și înaintea începerii acestui sezon, dar croatul nu a luat în calcul nicio ofertă pentru că își dorea să mai joace cel puțin un sezon la Real Madrid.

Dorința sa s-a îndeplinit, doar că Luka Modric nu a mai avut același rol la Real Madrid, pentru care a jucat doar 877 de minute, adunate în 18 meciuri, pe parcursul acestuis ezon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: