image
Sursa foto: Profimedia

Cadoul făcut de Robert Lewandowski pentru fiecare jucător de la Bayern, cu ocazia escalei din Munchen

Robert Lewandowski (33 de ani) s-a aflat marți la Munchen, în escală din Statele Unite ale Americii în Spania, pentru a-și lua la revedere de la foștii săi colegi de la Bayern, dar și de la restul angajaților de la club.

Deși fanii campioanei Germaniei i-au făcut o primire ostilă polonezului, Lewandowski a ajuns în toane bune la baza de pregătire a lui Bayern, acolo unde s-a revăzut cu toți fotbaliștii bavarezilor.

Conform presei germane, Lewandowski i-a dăruit fiecărui jucător sau angajat al clubului câte o sticlă de șampanie Armand de Brignac, care poate ajunge până la câteva zeci de mii de euro, cu autograful său pe fiecare sticlă.

În punga de cadou, atacantul a inclus și mai multe fotografii cu el în tricoul lui Bayern, club pentru care a jucat vreme de 8 ani, în perioada 2014-2022.

La prezentarea din America, Lewandowski a îmbrăcat pentru prima oară tricoul formației blaugrana pe care l-a accesorizat cu un ceas de lux care l-a costat o avere pe fotbalistul polonez.

Concret, pentru obiectul de lux, Robert Lewandowski a plătit peste 300.000 de euro. Ceasul este un model Royal Oak Perpetual Calendar și face parte dintr-o colecție a firmei elvețiene Audemars Piguet.

Accesoriul este realizat manual din ceramică neagră și are un cadran cenușiu pe care sunt afișate, pe lângă oră, și data, săptămâna din an și chiar și fazele lunii.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: