image
Sursa foto: Profimedia

„Messi al Turciei” de la Real Madrid, lovit de depresie

Arda Guler (18 de ani) a fost transferat în vară de Real Madrid de la Fenerbahce, pentru 20 de milioane de euro.

”Messi al Turciei”, cum a fost supranumit Arda Guler, nu a debutat încă pentru gruparea de pe Santiago Bernabeu din cauza unei accidentări.

Mijlocașul ofensiv turc a fost pe bancă în meciul celor de la Real Madrid cu Braga, scor 3-0, însă nu va putea juca nici în viitorul apropiat. Accidentarea continuă să îi dă mari bătăi de cap, astfel că va fi nevoit să se recupereze în continuare.

Carlo Ancelotti a vorbit despre situația tânărului fotbalist în cadrul ultimei conferințe de presă. Antrenorul ”Galacticilor” a dezvăluit că Guler a fost lovit de depresie din cauza faptului că nu poate evolua pentru noua sa echipă.

”Am trecut și eu prin așa ceva când aveam 21 de ani, dar am revenit mai puternic. Nu punem la îndoială șansele lui. Este depresiv pentru că își dorește să joace. Trebuie să ne calmăm. E normal să îl afecteze ce i se întâmplă. Vrea să ajute echipa.

Unui jucător accidentat îi este mereu greu să treacă peste moment. Îți vezi colegii cum joacă, iar tu nu o faci. Tristețea e normală, dar îi vom oferi toată iubirea din lumea. Nu îl grăbim. Viitorul lui e aici!”, a spus Carlo Ancelotti, citat de AS.com.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: