image
Sursa foto: Profimedia

Bayern și Manchester United pregătesc un schimb de jucători, pe final de mercato

Bayern mai vrea să transfere un jucător din Premier League în perioada de mercato a verii, după ce l-a luat recent pe Harry Kane (30 de ani) de la Tottenham.

Bavarezii au pus ochii pe Scott McTominay (26 de ani) de la Manchester United, mijlocaș care nu a reușit să se impună în primul 11 al echipei de la sosirea lui Erik ten Hag încoace.

Potrivit cotidianului german Bild, Bayern nu vrea să plătească o sumă de transfer în schimbul lui McTominay, ci să trimită la schimb un jucător pe Old Trafford.

Este vorba de Ryan Gravenberch (21 de ani), mijlocaș care, la rândul, nu își găsește locul sub comanda lui Thomas Tuchel. Astfel, mutarea ar fi benefică pentru ambii fotbaliști.

Rămâne de văzut dacă Manchester United va accepta propunerea, lucru foarte probabil, întrucât Ten Hag este un admirator al conaționalului său.

În noul sezon, Gravenberch nu a primit decât nouă minute de joc, în timp ce McTominay a evoluat chiar și mai puține, șapte.

Site-ul de specialitate Transfermarkt îl evaluează pe olandez la 30 de milioane de euro, în timp ce cota de piață a scoțianului este de 25 de milioane.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: