image
Sursa foto: Profimedia

Napoli e campioana Italiei! Cum au trăit fanii câștigarea primului titlu după o "secetă" de 33 de ani

Napoli a remizat pe terenul lui Udinese, scor 1-1, și a devenit campioana Italiei, cu 5 etape rămase de disputat din actualul sezon.

Trupa lui Luciano Spalletti nu trebuia să piardă în duelul de astăzi, pentru a reușit să cucerească primul titlu de campioană din 1990 și până în prezent.

Duelul dintre Udinese și Napoli a fost urmărit cu sufletul la gură de către fanii napoletani. O parte dintre aceștia au mers să-și susțină favoriți "pe viu", în timp ce majoritatea au umplut arena "Diego Armando Maradona" și au privit partida pe un ecran uriaș amplasat pe teren.

Suporterii lui Napoli au trăit la intensitate maximă partida, mai ales după ce Udinese a deschis scorul în minutul 13, prin Sandi Lovric. În cele din urmă, golgheterul Victor Osimhen a readus liniștea și a egalat în minutul 52, un gol care a adus primul titlu de campioană în Serie A pentru Napoli, după o pauză de 33 de ani.

În acest moment, Napoli are 80 de puncte acumulate, cu 16 mai mult decât Lazio, ocupanta locului doi, cu 5 meciuri rămase de disputat din actualul sezon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: