image
Sursa foto: Getty Images

Real Madrid, noua regină a Spaniei! Madrilenii au cucerit al 34-lea titlu din istorie

Real Madrid a cucerit cel de-al 34-lea titlu din istorie cu o etapă înainte de finalul sezonului, după ce a învins Villarreal cu scorul de 2-1, prin golurile lui Karim Benzema.

Real Madrid este noua campioană din La Liga! Formația "blanco" a avut o prestație senzațională de la reînceperea campionatului după pauza provocată de pandemie. A câștigat toate cele 10 partide și a reușit să-i ia fața marii rivale, Barcelona.

Madrilenii au cucerit trofeul de campioni după două sezoane în care Barcelona a fost prima în La Liga. Ultimul titlu al madrilenilor a fost cucerit în urmă cu 3 ani, tot cu Zinedine Zidane la cârmă.

"Galacticii" au avut un motiv în plus pentru a-și asigura titul în partida de astăzi. Pe 16 iulie 2000, Florentino Perez a câștigat alegerile pentru președinția Realului. 20 de ani mai târziu, pe 16 iulie 2020, formația "blanco" cucerește al 34-lea titlu din istorie.

Ultima etapă, în deplasarea de la Leganes, formația lui Zidane are un singur obiectiv, acela de a-l ajuta pe Karim Benzema să devină golgheter în La Liga. Benzema are 21 de reușite, cu 2 mai puține decât liderul marcatorilor, Leo Messi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: