image
Sursa foto: Profimedia

Contractul prin care Bayern Munchen speră să îl convingă pe Harry Kane să semneze! Ce salariu ar urma să încaseze

Bayern Munchen speră că va reuși să îl transfere în această vară pe Harry Kane (29 de ani), fotbalistul celor de la Tottenham.

Conducerea clubului bavarez lucrează de săptămâni în șir pentru a-l convinge pe Kane să semneze, iar fotbalistul britanic este tentat să facă pasul în fotbalul din Germania.

Cotidianul BILD a dezvăluit contractul pe care Bayern Munchen i l-a propus lui Harry Kane. Conducerea campioanei din Bundesliga l-a asigurat pe fotbalist și pe fratele său, Charlie, care este în același timp și reprezentantul lui Harry Kane, că acesta va semna un contract de lungă durată cu Bayern Munchen.

Concret, fotbalistul ar urma să semneze un contract valabil pe următorii patru sau chiar cinci ani. Mai mult, Kane ar deveni unul dintre cei mai bine plătiți jucători din lotul lui Bayern Munchen, cu un salariu mai mare de 20 de milioane de euro pe an.

În comparație, la Tottenham, căpitanul lui Spurs încasează ”doar” 12 milioane de euro anual.

Harry Kane intră în ultimul an de contract și nu are nicio intenție să-și prelungească înțelegerea cu Tottenham.

Deși Tottenham i-a făcut o ofertă foarte bună, internaționalul englez a refuzat-o și i-ar fi precizat patronului Daniel Levy că vrea să meargă la Bayern Munchen.

Tottenham a refuzat până acum două oferte de la Bayern: una de 70 de milioane de euro (plus bonusuri), alta de 93 de milioane de euro.

Situația lui Harry Kane este monitorizată și de PSG și de Real Madrid. Patronul lui Spurs doreşte cel puţin 100 milioane de euro pentru a renunța la Kane.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: