image
Sursa foto: Getty Images

Florentino Perez, în topul celor mai bogați oameni din Spania! Averea impresionantă deținută de președintele lui Real Madrid

Florentino Perez (74 de ani) este unul dintre cei mai reprezentativi președinți din istoria lui Real Madrid.

Spaniolul s-a făcut remarcat încă din primul său mandat, din 2000 până în 2006, datorită politicii sale de a cumpăra cel puțin un superstar în fiecare vară, perioadă cunoscută acum ca "Era Galacticos".

Oficialul de pe Santiago Bernabeu a revenit la șefia vicecampioanei Spaniei în 2009, iar de atunci a făcut alte transferuri răsunătoare, însă a fost și criticat pentru decizia de a renunța la unii jucători.

Florentino Perez a fost numit marți, de către cunoscuta revistă Forbes, în clasamentul celor mai 100 bogați oameni din Spania. Liderul lui Real Madrid se poziționează pe locul 12, cu o avere estimată la 1,7 miliarde de euro.

În același top au mai reușit să intre și alți doi oameni de fotbal din Spania - președintele lui Villarreal, Fernando Roig (locul 15, 1,4 miliarde de euro) și principalul acționar de la Atletico Madrid, Miguel Gil (locul 67, 400 de milioane de euro).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: