image
Sursa foto: Facebook/Alla Soitu

Imagini de groază într-un sat din Rezina: Cadavrele unor porci, găsite lângă câteva gospodării

Imagini de groază în satul Cinișeuți, raionul Rezina. Cadavrele a doi porci, sfâșiați de câini, și alte leșuri, în diferite stadii de descompunere, au fost aruncate la doar 300 de metri de gospodăriile oamenilor. Proprietarul fermei de porci spune că el nu aruncă animalele pierite, ci le arde.

Potrivit unui localnic, leșurile erau lăsate în câmp deschis, în nemijlocită apropiere de casele sătenilor.

Polițiști din Rezina au depistat la fața locului cadavrele alterate a cinci porci, împrăștiate pe terenul aflat lângă mini fermă. Doi porci ar fi pierit vineri, după ce s-au îmbolnăvit, ne-au spus reprezentanții Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor.

La fața locului au fost și reprezentanți ai Inspecției Ecologice Rezina, care au dezinfectat terenul, ne-a spus șeful secției sănătatea animalelor a Direcției Supraveghere Sanitar-Veterinară.

Proprietarul fermei de porci, Serghei Covalenco, a negat faptul că pe terenul său sunt aruncate animale pierite. Acestea sunt arse și îngropate, a precizat Covalenco. El afirmă că vrea să încheie un contract cu primăria satului vecin, Țareuca, unde este o groapă cu destinație specială, pentru a duce acolo animalele pierite.

rezina, porcirezina, porci
rezina, porci1rezina, porci1
rezina, porci12rezina, porci12
rezina, porci3rezina, porci3

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: