image
Sursa foto: marca.com

Cât lipseşte Ronaldo, după accidentarea din El Clasico: Anunţul făcut de spanioli

Cristiano Ronaldo va juca în finala UEFA Champions League. Acesta e anunţul făcut de spaniolii de la As. După accidentarea la gleznă de la golul de 1-1 din Barcelona - Real Madrid (2-2), madrilenii au luat decizia ca CR7 să nu fie pe teren în următoarele două meciuri.

Astfel, starul de 33 de ani nu va juca în meciurile cu Sevilla şi Celta Vigo şi se va întoarce la antrenamentele Realului luni. Cristiano va fi apt pentru ultima partidă din La Liga, cu Villarreal.

Ronaldo a acuzat o lovitură la gleznă, după golul marcat pe Camp Nou, în minutul 14. Portughezul a fost vizibil deranjat de probleme, dar a reuşit să rămână pe teren primele 45 de minute.

La pauză, Zinedine Zidane a decis să nu rişte nimic şi l-a înlocuit pe lusitan cu Asensio. Cristiano a urmărit repriza secundă la cote maxime, de pe banca de rezerve a "galacticilor".

"În acest moment, nu arată foarte bine, dar e doar un lucru mărunt. Mâine (astăzi - n.r.) va face o rezonanţă şi o să vedem ce avem de făcut. Dar nu sunt îngrijorat pentru prezenţa lui în finala Ligii Campionilor", a declarat Zidane, la sfârşitul meciului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: