image
Sursa foto: Getty Images

Lista "faraonică" de transferuri pregătită de Antonio Conte în cazul în care o va prelua pe PSG

PSG urmează să rămână fără antrenor la scurt timp după ce campionatul Franței va ajunge la final, întrucât despărțirea de Mauricio Pochettino (50 de ani) este iminentă.

Gruparea de pe Parc des Princes are și un favorit pentru înlocuirea argentinianului, în persoana lui Antonio Conte (52 de ani). Italianul a pus mai multe condiții pentru a accepta postul, iar unele sunt legate și de lotul parizienilor.

Așa cum a obișnuit până acum, Conte vrea să aibă control total asupra transferurilor, iar italienii de la Corriere dello Sport au dezvăluit și o listă "faraonică" pregătită de tehnician în cazul în care va ajunge în capitala Franței.

Conte își dorește în mod special trei nume mari din Premier League: Paul Pogba (29 de ani) și Marcus Rashford (24 de ani), ambii de la Manchester United, dar și Romelu Lukaku (28 de ani) de la Chelsea.

Primul dintre ei a fost readus pe Old Trafford în schimbul a 105 milioane de euro, însă va putea fi transferat gratis în vară, deoarece contractul său expiră la finalul lui iunie. Pentru Rashford, PSG va trebui să bage mâna adânc în buzunar, întrucât este cotat la 70 de milioane de euro de către cei de la Transfermarkt.

În ceea ce îl privește pe Lukaku, Chelsea a plătit vara trecută 113 milioane de euro în schimbul său, astfel că l-ar putea ceda doar în schimbul unei sume apropiate.

Aceeași sursă mai menționează că actualul antrenor al lui Tottenham dorește neapărat să îi aibă în primul 11 pe Achraf Hakimi (23 de ani), Marco Verratti (29 de ani) și Gianluigi Donnarumma (23 de ani).

Deși nu duce lipsă de bani, PSG își va mări bugetul de transferuri și mai mult dacă va reuși să îl vândă pe Neymar (30 de ani), al cărui preț a fost fixat la 90 de milioane de euro.

PSG încă nu a anunțat despărțirea de Mauricio Pochettino, care mai are contract pentru încă un sezon cu francezii, însă acest lucru urmează să se întâmple cel mai probabil la finalul stagiunii din Ligue 1, unde mai sunt 4 meciuri de jucat.

Toate informațiile îl dau ca favorit pe Antonio Conte pentru a fi următorul antrenor al lui PSG, italianul fiind chiar extrem de interesat de o asemenea propunere.

Totuși, acesta nu vrea să vină chiar în orice condiții la campioana Franței, iar RMCSport spune că un salariu de 30 de milioane de euro pe sezon ar fi necesar pentru a-l convinge.

De asemenea, Conte vrea și putere în club în privința transferurilor de jucători, atât la capitolul veniri, cât și la plecări. Conform sursei citate, italianul crede că există mulți jucători blazați în lot care trebuie să nu mai fie păstrați și pentru stagiunea următoare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: